Everyday IPA
Verfasst: Freitag 24. April 2015, 10:28
So, heute ist Brautag.
Mein 2. Bier soll ein IPA sein.
http://brooklynbrewshop.com/beer-making ... -1-gal-kit
Jetzt lese ich folgendes:
The Mash
• Heat 2.5 quarts (2.4 liters) of water to 160°F (71°C).
• Add grain (This is called “mashing in.” Take note of jargon. Or don’t).
• Mix gently with spoon or spatula until mash has consistency of oatmeal.
Add water if too dry or hot. Temperature will drop to ~150°F (66°C).
• Cook for 60 minutes at 144-152°F (63-68°C). Stir every 10 minutes, and use
your thermometer to take temperature readings from multiple locations.
• You likely don’t need to apply heat constantly. Get it up to temperature,
then turn the heat off. Monitor, stir, and adjust accordingly to keep in range.
• After 60 minutes, heat to 170°F (77°C) while stirring constantly (“Mashing
Out”).
Von dem ausgehend, was ich bisher gelesen habe, scheint das eine recht hohe Temperatur fürs Einmaischen zu sein.
So recht sind mir auch keine Rasten beschrieben.
Ich halte mich jetzt mal dran, die werden sich schon was dabei gedacht haben.
Aber irgendwie......ist es komisch.
Grüße!
Mein 2. Bier soll ein IPA sein.
http://brooklynbrewshop.com/beer-making ... -1-gal-kit
Jetzt lese ich folgendes:
The Mash
• Heat 2.5 quarts (2.4 liters) of water to 160°F (71°C).
• Add grain (This is called “mashing in.” Take note of jargon. Or don’t).
• Mix gently with spoon or spatula until mash has consistency of oatmeal.
Add water if too dry or hot. Temperature will drop to ~150°F (66°C).
• Cook for 60 minutes at 144-152°F (63-68°C). Stir every 10 minutes, and use
your thermometer to take temperature readings from multiple locations.
• You likely don’t need to apply heat constantly. Get it up to temperature,
then turn the heat off. Monitor, stir, and adjust accordingly to keep in range.
• After 60 minutes, heat to 170°F (77°C) while stirring constantly (“Mashing
Out”).
Von dem ausgehend, was ich bisher gelesen habe, scheint das eine recht hohe Temperatur fürs Einmaischen zu sein.
So recht sind mir auch keine Rasten beschrieben.
Ich halte mich jetzt mal dran, die werden sich schon was dabei gedacht haben.
Aber irgendwie......ist es komisch.
Grüße!